Lajmet

  • “Çmimi Gazetaresk për storien më të mirë mbi Varfërinë 2013” “Çmimi Gazetaresk për storien më të mirë mbi Varfërinë 2013” Lexo më shumë
  • “Çmimi për Gazetari Hulumtuese në Arsim” Asociacioni I Gazetarëve Profesionist të Kosovës (AGPK), me mbështetje financiare nga GIZ-CDBE (Zhvillimi... Lexo më shumë

Eventet

U ndanë çmimet gazetareske për raportimin mbi varfërinë Programi i Kombeve... Lexo më shumë
Java e Gazetarisë - Agjenda Lexo më shumë
U ndanë çmimet gazetareske për raportimin mbi varfërinë Lexo më shumë

Donatoret

   
 

Raportet

Statistika të pengimit të punës së gazetarëve Lexo më shumë
Shpërblimi për raportimin gazetaresk për varfërinë Lexo më shumë
Ligji i Kuvendit të Kosovës Nr. 02/L-15 për Komisionin e pavarur për media dhe transmetim Lexo më shumë

Shiko të gjitha

Shpallje

AGPK mbështetur nga UNDEF filloj projektin : Capacity Development of Asociation of Profesional Journalist of Kosovamë shumë

Anketa

A ka Liri tė Shtypit nė Kosovė